Medewerkers

De Groene Appel bestaat uit een team enthousiaste diëtisten, allen met haar eigen achtergrond en specialisatie. Wij overleggen dagelijks met elkaar en zien elkaar regelmatig bij een teamvergadering. Op de achtergrond werken we dagelijks samen en vullen we elkaar aan op een positieve manier. U kunt rekenen op kwaliteit en goed onderbouwde adviezen van onze diëtisten; een diëtist heeft een vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd. De titel diëtist is wettelijk beschermd. Ook wordt de kwaliteit van het beroep bewaakt door inschrijving in het kwaliteitsregister. Meer informatie over het beroep diëtist vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Annemarie Leemans

In 2007 ben ik gestart met De Groene Appel. Sindsdien is de praktijk uitgegroeid tot een all-round praktijk met acht locaties en veel externe projecten. Ik werk met veel trots en plezier op diverse locaties. De combinatie van voeding en beweging, en het adviseren en coachen bij leefstijlveranderingen vind ik het leukst om te doen. Ook ben ik kinderdiëtist en begeleid ik steeds meer kinderen van 0 tot 18 jaar. Als leefstijlcoach ben ik sinds 2022 actief binnen het GLI-traject. Tot slot ben ik actief lid en secretaris binnen DC010, een samenwerkingsverband tussen diëtisten in en rondom Rotterdam. Neem vooral een kijkje op www.dc010.nl voor meer informatie.  Naast het werk in de praktijk geef ik één dag per week judolessen aan jeugd tot 12 jaar.

Diëtist sinds 1998

llse de Vette- van der Brugge

Na het succesvol afronden van de studie Voeding en Diëtetiek in Den Haag, draai ik mee met alle activiteiten van de praktijk. Het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat uit ouderenwerk, waaronder huisbezoeken, en schooldiëtetiek op verschillende basisscholen in Rotterdam Zuid. Ik werk daarnaast nauw samen met thuiszorg zoals Aafje en andere disciplines rondom ouderenzorg. Daarnaast voer ik een groot gedeelte van de praktijkadministratie uit en ben ik werkzaam voor de beroepenveldcommissie van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.Diëtist sinds 2010

Doesjka Prosman

  Nadat ik moeder ben geworden is mijn interesse gewekt in voeding en alles wat met een gezonde leefstijl samenhangt. In 2016 heb ik besloten van deze passie mijn werk te willen maken en ben ik gestart met de opleiding Voeding en Diëtetiek. Sinds 2020 breng ik met veel plezier mijn theoretische kennis in de praktijk bij De Groene Appel.  Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om samen met cliënten op zoek te mogen gaan naar de best mogelijke oplossing om de gestelde doelen te bereiken.
Diëtist sinds 2021

Marcella van Staalduinen- van Spronsen

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij De Groene Appel. Ik ben werkzaam op verschillende locaties in Hoogvliet waar ik cliënten met veel uiteenlopende hulpvragen en ziektebeelden tegenkom. Vanuit mijn achtergrond als apothekersassistente kan ik mensen ook goed adviseren omtrent medicatie en voeding. Het uitpluizen van diverse ziektebeelden en hoe hier een prettig en juist voedingspatroon in te vinden doe ik graag en zorgvuldig. Daarnaast werk ik sinds kort met veel plezier weer als schooldiëtist in 's-Gravenzande. Tot slot werk ik samen met Annermarie binnen het GLI-traject, waar ik onder andere mijn passie deel rondom koken.

Diëtist sinds 2013

Chantal de Lange

In 2015 ben ik afgestudeerd als gewichtsconsulente, en ben ik als vervolgstap hierop gestart aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag. In de afgelopen jaren heb ik veel praktijkervaring opgedaan, onder andere als voedingsdeskundige en leefstijlcoach tijdens meerdaagse Bootcampweken voor zowel volwassenen als kinderen. In de rol als schooldiëtiste voel ik mij enorm thuis; ik ben werkzaam geweest in het onderwijs en heb bijna tien jaar ervaring als hoofdleiding bij een jeugdkamp vereniging. Op een positieve manier samenwerken aan persoonlijke doelen en hierin slagen; daar krijg ik energie van!

Diëtist sinds 2020

Samenwerking

Op het moment dat u een traject bij ons start, zal u starten bij een van onze diëtisten; zij zal uw vaste diëtist worden en voor u het bekende gezicht zijn. Mochten wij onderling willen overleggen met elkaar om bijvoorbeeld een ingewikkelde casus te bespreken, overleggen we dit op voorhand met u. We vullen elkaar aan waar we kunnen, en halen zo alles uit uw begeleiding.

Mocht er vanwege onvervoorziene omstandigheden uw eigen diëtist niet aanwezig zijn op de praktijk, kan het zijn dat u eenmalig een collega-diëtist ziet op de praktijk. Zo kunnen we altijd uw begeleiding voortzetten; uw gezondheid staat op nummer 1.