Maatregelen COVID-19


Helaas hebben we allen nog dagelijks te maken met de gevolgen van het Coronavirus. Als zorgverlener willen wij er alles aan doen om de verspreiding van het virus te beperken en doen we er alles aan om een veilige omgeving voor u en onszelf te creëren. Daarom vragen wij uw aandacht voor het volgende:

De regel van het mondkapje is komen vervallen. Mocht u het prettig vinden om deze wel op te doen tijdens het gesprek, geeft u het dan gerust aan. Tijdens het consult wordt zoveel mogelijk de 1.5 meter afstand gewaarborgd. Desgewenst kunnen we het consult telefonisch of via videobellen uitvoeren.
Daarnaast vragen wij u nadrukkelijk om niet langs te komen op de praktijk, als u onlangs positief bent getest op Covid-19. Twijfelt u? Neemt u dan contact met ons op.

Tot slot vragen wij u om niet te vroeg, dus graag vlak voor de afspraaktijd, naar onze locatie toe te komen. Zo houden we de wachtruimtes zo leeg mogelijk.

Wij willen dat u zich veilig en welkom voelt bij ons in de praktijk. U wordt hierin zo goed mogelijk in begeleid door onze diëtisten. Stel vooral uw vragen en deel uw zorgen als hier behoefte aan is. Wij schudden bij aanvang uw hand niet, maar uiteraard zijn wij erg blij om u (weer) te zien en ontvangen we u met een oprechte glimlach!