Medewerkers

Een diëtist heeft een vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd. De titel diëtist is wettelijk beschermd. Ook wordt de kwaliteit van het beroep bewaakt door inschrijving in het kwaliteitsregister. Meer informatie over het beroep diëtist vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Al onze diëtisten zijn ook geregistreerd als Leefstijlcoach in het Kwaliteitsregister. U kunt dus ook bij ons terecht voor Leefstijlcoaching.

Annemarie Leemans,

diëtiste sinds 1998

In 2007 ben ik gestart met De Groene Appel. Sindsdien is de praktijk uitgegroeid tot een all-round praktijk met zeven locaties en veel externe projecten. Ik werk met veel trots en plezier op diverse locaties. De combinatie van voeding en beweging, en het adviseren en coachen bij leefstijlveranderingen vind ik het leukst om te doen. Samen met mensen over eten praten -of beter nog- samen koken, en daarmee helpen bij de leefstijlkeuzes die mensen maken; dat vind ik het leukste werk dat er is!

Ilse de Vette-van der Brugge,

diëtiste sinds 2010

Na het succesvol afronden van de studie Voeding en Diëtetiek in Den Haag, draai ik mee met alle activiteiten van de praktijk. Het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat uit schooldiëtetiek op verschillende basisscholen in Rotterdam Zuid. Daarnaast voer ik een groot gedeelte van de praktijkadministratie uit en ben ik werkzaam voor de beroepenveldcommissie van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.

Marcella van Staalduinen-van Spronsen,

diëtiste sinds 2013

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij De Groene Appel. Ik ben werkzaam op verschillende locaties in Hoogvliet en Rhoon waar ik cliënten met veel uiteenlopende hulpvragen en ziektebeelden tegenkom. Vanuit mijn achtergrond als apothekersassistente kan ik mensen ook goed adviseren omtrent medicatie en voeding.

Melanie Vis,

diëtiste sinds 2016

Ik verdiep mij graag in de achtergronden bij verschillende hulpvragen en ziektebeelden. Het is enorm fijn om te zien dat cliënten, mede door mijn dieetadviezen, geholpen worden bij het verminderen van klachten en het verbeteren van de eetgewoontes. Ik ben werkzaam op de locaties in Hoogvliet en Rhoon. Daarnaast ben ook ik schooldiëtist op verschillende scholen in Hoogvliet en Rotterdam Zuid.

Ilja Polman,

diëtiste sinds 2018

Na mijn verhuizing vanuit het oosten van het land, ben ik met veel enthousiasme gestart bij De Groene Appel en werk op diverse locaties en als schooldiëtist.Chantal de Lange,


In 2015 ben ik afgestudeerd als gewichtsconsulente, en ben ik als vervolgstap hierop gestart aan de deeltijd-opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag. Ik ben begonnen aan het laatste studiejaar en ben als (school)diëtiste in opleiding gestart bij De Groene Appel. In de afgelopen jaren heb ik veel praktijkervaring opgedaan, onder andere als voedingsdeskundige en leefstijlcoach tijdens meerdaagse Bootcampweken voor zowel volwassenen als kinderen. In de rol als schooldiëtiste voel ik mij enorm thuis; ik ben werkzaam geweest in het onderwijs en heb bijna tien jaar ervaring als hoofdleiding bij een jeugdkamp vereniging. Op een positieve manier samenwerken aan persoonlijke doelen en hierin slagen; daar krijg ik energie van!