Steuntje in de rug


U kunt bellen of mailen voor een afspraak of inlichtingen. Ons afsprakenbureau kan met u een afspraak inplannen of wij bellen u terug om meer informatie te geven. U kunt altijd binnen vijf werkdagen bij ons terecht.

Patiënt/cliënt in onze praktijk: wij zijn uw steuntje in de rug!

Als u bij een van onze locaties op consult komt, starten we met een intake gesprek. We kijken dan naar uw medische achtergrond, uw huidige eetpatroon en uw wensen. Vervolgens krijgt u direct een advies mee, of we sturen dit na. U ontvangt altijd informatie op papier of per e-mail over wat besproken is.

Tijdens het intake gesprek maken we ook een behandelplan. Hierin staat wat uw persoonlijke doelen zijn, en hoe vaak en met welke frequentie we afspreken. Tijdens de consulten voeren we diverse metingen uit, zoals meten van lengte, gewicht en middelomtrek. Soms is het zinvol dit aan te vullen met een BIA-meting of huidplooimeting, om zo het verloop van spiermassa en vetmassa te kunnen volgen. Bij kinderen bekijken we de groeicurves.

In de vervolgconsulten gaan we dieper in op de adviezen, en geven we uitleg over de rol van voeding bij uw specifieke ziektebeeld of voedingsvraag. Ook kijken we hoe het in de afgelopen periode is gegaan en hoe u de komende tijd zelf verder kan.

Kortom: we zijn het steuntje in de rug dat veel mensen graag willen hebben!