Medewerkers

De Groene Appel bestaat uit een team enthousiaste diëtisten, allen met haar eigen achtergrond en specialisatie. Wij overleggen dagelijks met elkaar en zien elkaar regelmatig bij een teamvergadering. Op de achtergrond werken we dagelijks samen en vullen we elkaar aan op een positieve manier. U kunt rekenen op kwaliteit en goed onderbouwde adviezen van onze diëtisten; een diëtist heeft een vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd. De titel diëtist is wettelijk beschermd. Ook wordt de kwaliteit van het beroep bewaakt door inschrijving in het kwaliteitsregister. Meer informatie over het beroep diëtist vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Al onze diëtisten zijn ook geregistreerd als Leefstijlcoach in het Kwaliteitsregister. U kunt dus ook bij ons terecht voor Leefstijlcoaching.


Annemarie Leemans, diëtist

In 2007 ben ik gestart met De Groene Appel. Sindsdien is de praktijk uitgegroeid tot een all-round praktijk met zeven locaties en veel externe projecten. Ik werk met veel trots en plezier op diverse locaties. De combinatie van voeding en beweging, en het adviseren en coachen bij leefstijlveranderingen vind ik het leukst om te doen. Ook ben ik kinderdiëtist en begeleid ik steeds meer kinderen van 0 tot 18 jaar. Naast het werk in de praktijk geef ik één dag per week
judolessen aan jeugd tot 12 jaar.

Diëtist sinds 1998


Marcella van Staalduinen- van Spronsen, diëtist

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij De Groene Appel. Ik ben werkzaam op verschillende locaties in Hoogvliet en Rhoon waar ik cliënten met veel uiteenlopende hulpvragen en ziektebeelden tegenkom. Vanuit mijn achtergrond als apothekersassistente kan ik mensen ook goed adviseren omtrent medicatie en voeding.

                                                                                    
Diëtist sinds 2013

    Ilse de Vette- van der Brugge, diëtist

Na het succesvol afronden van de studie Voeding en Diëtetiek in Den Haag, draai ik mee met alle activiteiten van de praktijk. Het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat uit schooldiëtetiek op verschillende basisscholen in Rotterdam Zuid. Daarnaast voer ik een groot gedeelte van de praktijkadministratie uit en ben ik werkzaam voor de beroepenveldcommissie van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.

                                                                                        Diëtist sinds 2010


Chantal de Lange, diëtist

In 2015 ben ik afgestudeerd als gewichtsconsulente, en ben ik als vervolgstap hierop gestart aan de deeltijd-opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag. In de afgelopen jaren heb ik veel praktijkervaring opgedaan, onder andere als voedingsdeskundige en leefstijlcoach tijdens meerdaagse Bootcampweken voor zowel volwassenen als kinderen. In de rol als schooldiëtiste voel ik mij enorm thuis; ik ben werkzaam geweest in het onderwijs en heb bijna tien jaar ervaring als hoofdleiding bij een jeugdkamp vereniging. Op een positieve manier samenwerken aan persoonlijke doelen en hierin slagen; daar krijg ik energie van!

Diëtist sinds 2020


    Doesjka Prosman, diëtist

    Nadat ik moeder ben geworden is mijn interesse gewekt in voeding en alles wat met een gezonde leefstijl samenhangt. In     2016 heb ik besloten van deze passie mijn werk te willen maken en ben ik gestart met de opleiding Voeding en Diëtetiek.     Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de opleiding en breng ik met veel plezier mijn theoretische kennis in de praktijk
    bij De Groene Appel. Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om samen met cliënten op zoek te mogen gaan naar de     best mogelijke oplossing om de gestelde doelen te bereiken.

                                                                                    Diëtist sinds 2021


Samenwerking

Op het moment dat u een traject bij ons start, zal u starten bij een van onze diëtisten; zij zal uw vaste diëtist worden en voor u het bekende gezicht zijn. Mochten wij onderling willen overleggen met elkaar om bijvoorbeeld een ingewikkelde casus te bespreken, overleggen we dit op voorhand met u. We vullen elkaar aan waar we kunnen, en halen zo alles uit uw begeleiding.

Mocht er vanwege onvervoorziene omstandigheden uw eigen diëtist niet aanwezig zijn op de praktijk, kan het zijn dat u eenmalig een collega-diëtist ziet op de praktijk. Zo kunnen we altijd uw begeleiding voortzetten; uw gezondheid staat op nummer 1.